Over ons

Vroeger

Al in de jaren zeventig maakten wij van afvalhout en oude gebruikte planken; kasten, tafels en meubels. Veelal eerst voor eigen gebruik omdat antiek en Ikea nog de boventoon voerde in Nederland. Later gingen we ook oude boerderij balken en gebinten slopen en verzagen tot meubelhout. We maakten er trappen, deuren, tafels, keukens e.d. van voor interieurs met een unieke robuuste uitstraling vaak in transformaties van oude boerderijen, schuren, loodsen e.d.

 

Nu

Enkele jaren terug zijn we ons gaan specialiseren tot Houthandel en Zagerij in verkoop en advies van robuuste producten zoals; boomstambladen, stamschijven, oude wagonplanken, oude meerpalen en gelegenheidspartijen hout met een verhaal. Samen met onze smid hebben we een hangrol-systeem ontwikkeld geïnspireerd door schuifdeuren in oude fabrieken en loodsen. Het model dat we leveren hing destijds te schitteren aan de werkloods van Cor Wouters in Schijndel een van onze ouders van wie wij uiteindelijk zijn in 1962 opgerichte timmer- en meubelbedrijf hebben overgenomen. Over robuust en duurzaam gesproken, we hebben zelfs nog enkele machines vanaf de oprichting in ons bedrijf draaien.

Tafels, oud-gemaakte eiken balken, e.d. laten we veelal maken door onze houtkunstenaar voor wie eigenlijk niets te gek is. Als u zelf aan de slag wil dan helpen wij u graag met vragen die u mogelijk heeft over bevestiging, constructie en of het hout wat u mooi vindt, wel geschikt is voor uw toepassing.

U bent natuurlijk altijd welkom in Noordhoek, maar omdat we op meerdere locaties werkzaam zijn en we graag de tijd nemen voor onze klanten, is dat alleen mogelijk op afspraak.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen van ma t/m vrijdag

Neem gerust de tijd om alle informatie die u aanspreekt op onze website te vinden.

 

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op

Onze klanten

Geverifieerd door MonsterInsights