Roldeuren | loftdeuren

Een deur met uitstraling en volop karakter is een blikvanger die tevens een ruimte afsluit. Creër een robuuste, industriële look met wagonplanken of creër een landelijke uitstraling met boomstamplanken.

Wij zoeken samen met u de planken uit en bepalen in overleg hoe de deur uiteindelijk aan al uw wensen (ook constructief) gaat voldoen.

Niet alle deuren kunnen zomaar aan alle muren probleemloos worden opgehangen. Oude eiken wagonplanken zijn bijvoorbeeld erg zwaar, hiervoor hebben wij dan een speciale rails.

Wilt u dat het hang- en rolwerk er uitziet of het authentiek gezwart is door een smid? Wij zorgen ervoor. Wilt u voor de zeer grove en robuuste interieurs alles in roestkleur? Dat kan natuurlijk ook.

Geniet van de foto’s van reeds geslaagde projecten. Geef uw persoonlijke voorkeuren/en/of gewenste deurmaten aan via onderstaande knop en ontvang een vrijblijvende offerte.

Hout is natuurlijk mooi, zeker als deur !

 

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op

Sfeerimpressie

Onze klanten maken er altijd weer wat moois van, doe wat inspiratie op!

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wat een geweldige ervaring was ’t Weeltje. De passie en vakkennis gepaard met top producten maakt het tot een feestje om hier te kopen.
Wagon planken gekocht en een stuk meerpaal. De wagonplanken zijn inmiddels een prachtige ronde tafel en de meerpaal staat in mijn fotostudio.
Dank je wel Ronald voor je advies en gezellige babbel! Wij komen zeker terug als we weer hout nodig hebben!

Kajsa Strömberg

Tevreden klant

Leuk bedrijf met kennis van zaken. We kregen er eerlijk en duidelijk advies over het assortiment. We raden het zeker aan!

Jarno Abelshausen

Tevreden klant

Ronald heeft voor onze Amerikaanse GMC toolset uit de Tweede wereld oorlog ervoor gezorgd dat we nieuw hout kregen in onze werkbank. Heel erg brede planken exact op maat, zoals het toen ook werd gemaakt.
Historisch correct gerestaureerd dus en we zijn er dik tevreden mee.

Corné Lauwerijssen

Tevreden klant

Geverifieerd door MonsterInsights