Uitgeholde balken

Uitgeholde balken

Wat is er nu warmer en sfeervoller dan een strak interieur met echte massief houten constructie?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het op maat leveren van uitgeholde balken om metalen of betonnen constructies te verbergen. 

We hebben nog nooit nee verkocht tegen gewenste aantallen, lengte, breedte, hoogte van houten balken omdat we op onze zagerij vele mogelijkheden hebben om je van dienst te zijn. We combineren dit vaak met een andere specialiteit van ons en dat is oud & ruw maken van hout. Ook schorren, korbelen of bijbehorende houten planken uit hetzelfde hout is mogelijk.  Eikenhout is een optie, maar omdat er vaak gekozen wordt voor de variant “oud & ruw gemaakt” adviseren wij Beukenhout als alternatief.  Eikenhout is vaak gelimiteerd in mogelijkheden en aanzienlijk prijziger dan beuken wat uiteindelijk voor ons ook lastig is om te onderscheiden van eik als het oud & ruw gemaakt is.

 

3 planken tegen elkaar kan ook…maar als het echt gewoon echt moet zijn dan kunnen we je ook helpen!

Hout is natuurlijk mooi

 

sidetable
sidetable

Vragen?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op

Sfeerimpressie

Onze klanten maken er altijd weer wat moois van, doe wat inspiratie op!

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wat een geweldige ervaring was ’t Weeltje. De passie en vakkennis gepaard met top producten maakt het tot een feestje om hier te kopen.
Wagon planken gekocht en een stuk meerpaal. De wagonplanken zijn inmiddels een prachtige ronde tafel en de meerpaal staat in mijn fotostudio.
Dank je wel Ronald voor je advies en gezellige babbel! Wij komen zeker terug als we weer hout nodig hebben!

Kajsa Strömberg

Tevreden klant

Leuk bedrijf met kennis van zaken. We kregen er eerlijk en duidelijk advies over het assortiment. We raden het zeker aan!

Jarno Abelshausen

Tevreden klant

Ronald heeft voor onze Amerikaanse GMC toolset uit de Tweede wereld oorlog ervoor gezorgd dat we nieuw hout kregen in onze werkbank. Heel erg brede planken exact op maat, zoals het toen ook werd gemaakt.
Historisch correct gerestaureerd dus en we zijn er dik tevreden mee.

Corné Lauwerijssen

Tevreden klant

Geverifieerd door MonsterInsights